Camera Name location

Camera Name location

Postby mdelacou » 14 Jul 2017, 18:42

Dear VideoCad Team,
I'm trying to change the location of the camera name. Some cameras are very close to each other and the camera names are on top of each other. Is there an easy way to change the location of the camera name? For example to put the camera name on the bottom for certain cameras and on the top for others?
Hoping you can answer me quickly,
Thank you,
Matthieu
mdelacou
 
Posts: 1
Joined: 14 Jul 2017, 18:35

Re: Camera Name location

Postby Support » 17 Jul 2017, 06:37

Please choose the menu item "Main menu>Camera>Move active camera name". Then specify new locatation of the name by clicking. The location of the name is set relative to the active camera icon.

By this way you can locate names of all cameras. Activate a camera then locate its name.
Support
 
Posts: 134
Joined: 07 May 2008, 08:53
Location: Russia


Return to CCTV design with VideoCAD

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron